Let op: opent in een nieuw venster

Coaching in het onderwijs

Mensen in het onderwijs begeleiden kinderen. Een open deur. Maar goed om elke keer te noemen. Onder jouw leiding groeien kinderen elke dag. En dat maakt een baan in het onderwijs een prachtige en verantwoordelijke baan.


Kinderen hebben recht op een uitstekende leerkracht, een goede IB-er en een prima directeur. Kinderen hebben recht op begeleiders die fris voor de klas staan, hart hebben voor kinderen en die weten hoe leuk leren kan zijn. Omdat ze zelf leren, elke dag.


Het onderwijs brengt echter ook de nodige uitdagingen met zich mee. Een duo-partner die je niet begrijpt, ouders die niet lijken te horen wat je zegt of een leidinggevende die jou niet waardeert. Of begraven worden onder papierwerk, waardoor je door de papieren de kinderen niet meer ziet. Daarvan kun je vermoeid zijn, je werk minder leuk vinden of zelfs ziek worden.

Klinkt je dit bekend in de oren, dan is het wellicht tijd je loopbaan eens onder loep te nemen.
Averca biedt daarvoor diverse mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar je sterke kanten en gebruiken die als basis van je persoonlijke ontwikkeling. Hierbij maken we gebruik van alle mogelijke middelen, ook in het kader van de wet BIO.