Let op: opent in een nieuw venster

Ard Verrips

Ard_rounded

Averca is een jonge organisatie, met name gericht op groei en ontwikkeling van mensen.

Averca is opgericht door Ard Verrips.

"Na 25 jaar in het onderwijs, waarvan 10 in het management, heb ik besloten mijn passie met passender werk te combineren.

Passie en passen hebben niet voor niets zoveel overeenkomsten: ik geloof er heilig in dat je werk moet doen dat bij je past. Dan kun je met passie je werk doen.

Mijn passie is een bijdrage leveren in de ontwikkeling van mensen. In het onderwijs heb ik in alle functies een bijdrage geprobeerd te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, leerkrachten en een schoolorganisatie.

Als loopbaan- en personal coach wil ik die bijdrage leveren aan mensen die te maken hebben met dreigend ontslag, met mensen die een carrièreswitch willen maken, mensen die langdurig werkeloos zijn of op een andere manier vragen hebben rondom hun leven, werk en loopbaan.

Dit doe ik vanuit de wetenschap dat mensen meer kunnen, dan ze vaak zelf weten. Meer kracht hebben dan ze voor mogelijk hielden. Tegen de verdrukking in vaak veel positiefs bereiken.

Vandaar ook mijn motto:

“Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf verborgen.”

In mijn manier van coachen ben ik luisterend en analyserend. Confronterend en realistisch. Creatief en uitdagend. Als trainer versterk ik je vaardigheden en leer je vaardigheden aan om je doel te bereiken.